Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα παραδοχή χαμηλού επιπέδου στον ΠΑΟΚ, από τον Λουτσέσκου!

Νέα παραδοχή χαμηλού επιπέδου στον ΠΑΟΚ, από τον Λουτσέσκου!
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 16:38

Αυτό έχτιζε όλη τη χρονιά το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν»; Το Κύπελλο; Αυτό είπε, επί τοις ουσίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Παραδέχθηκε κοινώς, ξανά, ότι ο πήχης είναι… χαμηλά.

«Ήδη είχαμε μία συνάντηση στα αποδυτήρια με τους παίκτες που είναι εδώ και μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Αν θέλουμε να έχουμε μία καλή κι επιτυχημένη σεζόν, πρέπει να τερματίσουμε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το Κύπελλο»
, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου, μιλώντας στα social media της ομάδας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτό ήταν κατάφερε να χτίσει φέτος το «χρυσό δημιούργημα του Ιβάν Σαββίδη»; Έτσι αποκάλεσε κάποτε η παραμύθα τον ανύπαρκτο στην Ευρώπη, σταθερά στην πλάτη του Ολυμπιακού και ξανά χωρίς πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ… Δεν τα λέμε εμείς… Γράφτηκαν…

Άλλη μια φορά χαμηλά ο πήχης από τον Λουτσέσκου… Μετά το «ίσως τελικά δεν πάμε για πρωτάθλημα», ή όπως τέλος πάντων το είχε πει, έρχεται και το… «ό,τι χτίσαμε στη σεζόν». Τι έχτισε; Την πιθανότητα να πάρει το Κύπελλο και να πεταχτεί εκτός Ευρώπης, αμέσως μόλις η δυσκολία ανέβηκε… λιγάκι; Ή να βλέπει ξανά την πλάτη του Ολυμπιακού με κιάλια…;! Αναρωτιόμαστε.

Διαβάστε επίσης