Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ματς ευκαιριών στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ματς ευκαιριών στο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 12:52

Ο Ολυμπιακός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες ξανά. Δεν πάμε για 11/11, αλλά σίγουρα θα έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Είναι δεδομένο ότι απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν θέλει επ’ ουδενί να κλείσει τη σεζόν με ήττα. Για αυτό το λόγο είναι δεδομένο ότι όσοι αγωνιστούν την Τρίτη, στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να παίξουν με γνώμονα μόνο τη νίκη!

Ωστόσο, η σεζόν πρακτικά έχει τελειώσει ήδη. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στον τίτλο και να αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό, δείχνοντας την ανωτερότητά του. Και τώρα, έχοντας κάνει ήδη τη φιέστα, έχει την ευκαιρία, τελευταία στη σεζόν, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ ή καθόλου.

Είναι δεδομένο ότι δεν θα πάμε σε αλλαγές… 11/11. Μπορεί να δούμε ξανά Τζολάκη. Μπορεί να δούμε Κρίστινσον (δύσκολο). Σίγουρα θα δούμε παίκτες όπως ο Κανέ, ο Μπαγκαλιάνης, ενδεχομένως ο Κίτσος, ο Φαντιγκά, ο Ανδρούτσος ξανά. Ο Κούντε πιθανώς θα επιστρέψει στην 11άδα. Αλλά σίγουρα δεν θα δούμε μια 11άδα μόνο με ρεζέρβες και παιδιά από τη β’ ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να το πάρει το ματς, κάνοντας παράλληλα δοκιμές και δίνοντας ευκαιρίες.

Είπαμε… Η νέα σεζόν δουλεύεται ήδη από… «χθες».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τι κατάφεραν;

Και τι κατάφεραν;

Έσταξαν χολή. Έβαλαν τα τρολ να… γράφουν «να μην πάει ο κόσμος στη φιέστα». Έκραξαν. Παραμύθιασαν. Και τι κατάφεραν. Ο Θρύλος (τους) γλέντησε ΞΑΝΑ.