Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τι κατάφεραν;

Και τι κατάφεραν;
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 12:30

Έσταξαν χολή. Έβαλαν τα τρολ να… γράφουν «να μην πάει ο κόσμος στη φιέστα». Έκραξαν. Παραμύθιασαν. Και τι κατάφεραν. Ο Θρύλος (τους) γλέντησε ΞΑΝΑ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, εδώ και αρκετές μέρες. Συντονισμένοι προσπάθεια, από όλους τους καταφρονεμένους «απέναντι», οι οποίοι προφανώς δεν άντεχαν να δουν ΞΑΝΑ τον Ολυμπιακό να κάνει φιέστα και να τους γλεντάει… Να γλεντάει άλλο ένα πρωτάθλημα, σε καιρό «εξυγίανσης» και να δείχνει ΞΑΝΑ την ανωτερότητά του, με τρόπο εμφατικό. Από το +19, σε σχέση με τον δεύτερο…

Ο κόσμος προφανώς και δεν χάρηκε, με την εικόνα της ομάδας, σε μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και πιο θεαματικό, από αυτό που έπαιξε απέναντι στους «εξυγιαντές» φέτος και οι πρώτοι που το γνωρίζουν είναι οι ίδιοι μέσα στην ομάδα. Ωστόσο, άλλο αυτό και άλλο αυτό που προσπάθησαν να κάνουν οι «απέναντι». Με τους «βαλτούς» να έχουν… οργιάσει και τα πληκτρολόγια να έχουν… πάρει φωτιά.

Η προσπάθεια που έγινε να υποβαθμιστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η επικείμενη (μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε) φιέστα και η επιτυχία του 47ου ήταν μεγάλη… Αλλά απέτυχε παταγωδώς! Η καλύτερη απάντηση, σε όλους όσοι… δεν ήθελαν να γιορτάσουν το 47ο ήταν το κατάμεστο Καραϊσκάκη και ο κόσμος του Θρύλου, κάθε λογής, κάθε ηλικίας, οργανωμένοι ή μη, που γιόρτασε παρέα με την ομάδα, τη μεγάλη επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος. Η εικόνα του «εκστασιασμένου νεανία» Βαλμπουενά τα λέει όλα…

Αυτή είναι η δίψα που καθορίζει το «σήμερα» και το «αύριο» του Θρύλου. Όχι τα… τρολ του πληκτρολογίου που ήταν σε αποστολή αποδόμησης του Ολυμπιακού και της επιτυχίας του, με το 47ο. Αυτοί, όπως και οι «εξυγιαντές», ηττήθηκαν. Ξανά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης