Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, άσε τους να διαλύονται, εσύ 48, 49, 50 και ΣΕΝΤΟΝΙ!

Θρύλε, άσε τους να διαλύονται, εσύ 48, 49, 50 και ΣΕΝΤΟΝΙ!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 16:12

ΔΕΝ αποτελεί κριτήριο για τον Ολυμπιακό, η κατάσταση των «απέναντι». ΔΕΝ αποτελεί κριτήριο το αν οι «απέναντι» διαλύονται. Δεν μας απασχολεί. Δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαστε και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα. Θα μας απασχολεί ΜΟΝΟ σε επίπεδο χαβαλέ. Πειράγματος, καζούρας… Μόνο για να πικάρουμε τους «εξυγιαντές» κα τους «συμμάχους» που όσες… συμμαχίες ή… εξυγιάνσεις και αν κάνουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. Απλά τα πράγματα και δεν έχει κάτι άλλο να κάνει ο Ολυμπιακός, από το να κοιτάξει ΜΟΝΟ την ομάδα του.

Άλλωστε, εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια (αν σκεφτεί κανείς ότι και στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το ’19 ο Ολυμπιακός καλύτερος ήταν…) φάνηκε ΚΑΘΑΡΑ ότι ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ομάδα ικανή να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει παράγοντας στην Ελλάδα που να μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Δεν υπάρχει μέγεθος στη χώρα, συγκρίσιμο με εκείνο του Ολυμπιακού, των 47 πρωταθλημάτων... Δεν υπάρχει μέγεθος συγκρίσιμο με το μεγαλείο του Ολυμπιακού… Δεν μπαίνει τίποτα στη ζυγαριά με τον Θρύλο.

Επομένως; Τι μένει; Ο Ολυμπιακός συναγωνίζεται τον εαυτό του. Είναι σαφές, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός μόνο από τον ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ έχει να φοβάται. Μόνο στο κακό του βράδυ χάνει. Και η ομάδα έχει να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στην Ευρώπη. Την κανονική Ευρώπη. Όχι της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και της Μποέμιαν… Την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. Το Champions League. Ο Ολυμπιακός έχει να επιστρέψει εκεί όπου ΑΝΗΚΕΙ και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να είναι σε διαρκή ανταγωνισμό ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Μόνο έτσι θα γίνει καλύτερος. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι… Θρύλε, άσε τους να διαλύονται, εσύ 48, 49, 50 και ΣΕΝΤΟΝΙ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης