Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Συμμορφώθηκε» η ΕΠΟ και υπέγραψε στο παρά 5'

«Συμμορφώθηκε» η ΕΠΟ και υπέγραψε στο παρά 5'
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 18:24

Έναν τελικό κυπέλλου διοργανώνει η ΕΠΟ όμως δεν σταματά να δίνει τη μια αφορμή μετά την άλλη. Τελευταία απόδειξη ότι υπέγραψε στο παραπέντε στο να «χρεωθεί» το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου το Σάββατο 21/5 θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, προσκομίζοντας το απαιτούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πριν από δυο μέρες η διοίκηση του ΟΑΚΑ την είχε βγάλει στη... σέντρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Σταδίου η ΕΠΟ κωλυσιεργούσε και αρνούνταν να υπογράψει την απαραίτητη Σύμβαση Παραχώρησης. Σα να μην έφτανε αυτό, η ΕΠΟ διέρρευσε ότι το έστειλε υπογεγραμμένο για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση διάψευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σταδίου μετά τη «συμμόρφωση» της ΕΠΟ:

Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας.

Διαβάστε επίσης