Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε αποστολή στην Εθνική ο Φαν Σιπ! Ώπα, ο Πογέτ είναι!

Ανακοίνωσε αποστολή στην Εθνική ο Φαν Σιπ! Ώπα, ο Πογέτ είναι!
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 18:59

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα 4 παιχνίδια του Ιουνίου για το Nations League ανακοίνωσε ο Τζον Φαν Σιπ. Ώπα, μα τι λέμε, μπερδευτήκαμε... Ο Γκουστάβο Πογέτ, θέλαμε να γράψουμε. Για την ιστορία, η Ελλάδα παίζει εκτός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και με το Κόσοβο (5/6) και εντός με την Κύπρο (9/6) και με το Κόσοβο (12/6).

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε σε αυτήν την αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι 3 καλύτεροι αμυντικοί της Εθνικής Ελλάδας, ο Κώστας Μανωλάς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας.

Ήταν που θα... άλλαζαν τα πράγματα, έτσι; Πάλι καλά... Ρε τι γίνεται!

Από τον Ολυμπιακό, στην αποστολή βρίσκονται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιώργος Μασούρας.

Για την ιστορία, οι 26 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Διαβάστε επίσης