Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο πέμπτο αστέρι και πιο πάνω!

Στο πέμπτο αστέρι και πιο πάνω!
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 09:53

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος των στόχων. Ο Πέδρο Μαρτίνς το ίδιο. Για αυτό τον λόγο οι δυο τους ταίριαξαν και τα βρήκαν, στην προσπάθεια να διατηρούν ισχυρό τον Ολυμπιακό. Αλλά και να τον ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο. Το πλάνο του Ολυμπιακού για την «επόμενη ημέρα» δεν περιορίζεται στο 48ο. Πηγαίνει και πιο μακριά.

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός είναι χορτασμένος από τίτλους, αλλά… δεν χορταίνει. Και δεν κινείται με γνώμονα τα μικροπολιτικά συμφέροντα και τη μικρότητα, με την οποία κινούνται άλλοι. Σε αντίθεση με εκείνους, ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικαίωμα να κοιτάζει μόνο… έναν στόχο. Δεν έχει το δικαίωμα να κοιτάζει μόνο… ένα πρωτάθλημα.

Τι θέλουμε να πούμε. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 47. Το να πάρει το 48ο είναι… μαθηματικό επόμενο. Αναμένεται να έρθει. Και ακόμη ένα πρωτάθλημα δεν κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, όπως την κάνει σε άλλους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι στερημένος, να ψάχνει απεγνωσμένα… έναν τίτλο, να ξανανιώσει. Όχι. Ο Ολυμπιακός βλέπει μπροστά. Σε βάθος τριετίας, τουλάχιστον. Το 48ο, το 49ο και το 50ό. Το πέμπτο αστέρι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ναι το πλάνο του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερο, από το να πάρει… απλώς άλλο ένα πρωτάθλημα. Η ομάδα θα κινηθεί φέτος, αλλά και στο αμέσως επόμενο διάστημα εν γένει, με στόχο να βγει για τα καλά μπροστά, στον καιρό της «εξυγίανσης». Να ράψει το πέμπτο αστέρι στη φανέλα. Ως ομάδα έχει ήδη τέσσερα και ο Πρόεδρός του έραψε ήδη το ένα… μόνος του! Επί εποχής του… Ο ίδιος άνθρωπος, βλέπει μπροστά. Μέχρι το πέμπτο αστέρι. Και πιο πέρα…

Διαβάστε επίσης

«Καίει» το θέμα των μπακ

«Καίει» το θέμα των μπακ

Ο Ολυμπιακός θέλει ξανά «δύναμη πυρός» στις δύο θέσεις των ακραίων αμυντικών. Ο Λαλά δύσκολα θα παραμείνει, ο Ρέαμπτσιουκ πιθανώς θα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία.