Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα Σεμέδο

Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα Σεμέδο
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 13:22

Παρότι ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έπαιξε πολύ με την Πόρτο, το διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε εκεί (τους προηγούμενους μήνες) ως δανεικός, στην Πόρτο δείχνουν μια διάθεση να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και για τη νέα σεζόν. Αυτό, ωστόσο, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της O’Jogo σήμερα (27/5) δίχως να… φτάσουν στα οικονομικά επίπεδα, στα οποίο ο Ολυμπιακός κινείται, προκειμένου να πει το «ΟΚ» και η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο, να προχωρήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα, η οψιόν αγοράς αν προτιμάτε, είναι γύρω στα 5,5-6 εκατομμύρια ευρώ. Και ενώ και οι τρεις πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συμφωνήσουν, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στο Οπόρτο και να συνεχίσει εκεί οριστικά την καριέρα του.

Ωστόσο, η Πόρτο φέρεται να θέλει να ρίξει αυτό το ποσό. Και λογικό, κάθε ομάδα κοιτάζει να αγοράσει φθηνότερα. Όπως και αντίστοιχα κάθε ομάδα κοιτάζει να πουλήσει ακριβότερα. Την Τρίτη που μας έρχεται, πάντως, η προθεσμία της Πόρτο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που προαναφέραμε, εκπνέει. Δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα το κάνει, αν μέχρι τότε οι δύο πλευρές (Ολυμπιακός-Πόρτο) δεν τα έχουν βρει σε κάποιο άλλο ποσό. Κάτι το οποίο μοιάζει απίθανο να συμβεί, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να… ξεπουλήσει τον Σεμέδο. Μένει να φανεί η εξέλιξη, την οποία θα έχει η υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να θέλει να μπει ένα τέλος σε αυτή.

Διαβάστε επίσης