Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως η Νότιγχαμ μπορεί να «σπρώξει» το θέμα Μπάλντοκ

Πως η Νότιγχαμ μπορεί να «σπρώξει» το θέμα Μπάλντοκ
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 15:32

Ο Μπάλντοκ είναι ένας από τους παίκτες που «παίζουν» για τον Ολυμπιακό. Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο -Έλληνας πλέον- παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να… πιάσει λιμάνι. Προσοχή, δεν λέμε ότι το πράγμα θα γίνει. Έχουμε ακόμη για να δούμε τι θα γίνει, με αυτό. Έχουμε δρόμο. Το θέμα δεν είναι εύκολο. Και στην προσπάθεια που (θα) κάνει ο Ολυμπιακός να ντύσει τον Μπάλντοκ στα ερυθρόλευκα του Θρύλου (αφού ερυθρόλευκα φοράει και τώρα, της Σέφιλντ), μπορεί να έχει παίξει ρόλο και η… Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλα έχουν τη σημειολογία τους και μπορεί η Νότιγχαμ να… σπρώξει τον Μπάλντοκ στον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πως; Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η βρετανική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κράτησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην… Τσάμπιονσιπ. Τη νίκησε, στα ημιτελικά των πλέι οφ της κατηγορίας και θα παίξει την Κυριακή που μας έρχεται, στον τελικό των τελικών, για να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ! Και με αυτή τη διαδικασία, η Νότιγχαμ μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κάνει πιο εύκολα δικό του τον Μπάλντοκ. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Σέφιλντ… έβγαινε κατηγορία, τόσο η αξία, όσο και οι απολαβές του Μπάλντοκ, θα ανέβαιναν κατακόρυφη. Το γεγονός ότι η Σέφιλντ μένει στην Τσάμπιονσιπ, μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να διαπραγματευτεί λιγάκι πιο εύκολα, τη μεταγραφή του.

Ξανά. Δεν λέμε ότι το θέμα είναι εύκολο. Ο Μπάλντοκ είναι ένας παίκτης καλός, στα 29 του, έμπειρος και ικανός, με παραστάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ. Κοστίζει ήδη αρκετά χρήματα, ενώ δύσκολα θα έχει και μεταπωλητική αξία. Όλα αυτά συνυπολογίζονται και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ανάλογα.

*** Η φωτογραφία είναι από το Instagram του Μπάλντοκ.

Διαβάστε επίσης