Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν οι φίλοι της Νότιγχαμ τιμούσαν τη μνήμη των αδερφών μας (photos)

Όταν οι φίλοι της Νότιγχαμ τιμούσαν τη μνήμη των αδερφών μας (photos)
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 10:21

Το είπαμε και πριν. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ για να χαρεί με τη χαρά της βρετανικής ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως βέβαια δεν χρειαζόταν και οι οπαδοί της Νότιγχαμ να είναι ΓΑΥΡΟΙ, όταν το καλοκαίρι του 2019 επισκέφθηκαν τον Ναό μας, για να το σπουδαίο φιλικό της ομάδας τους, με τον Ολυμπιακό. Και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, να επισκεφθούν το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 και να τιμήσουν τη μνήμη των αδερφών μας, που χάθηκαν τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο φιλικό του 2019, οπαδοί της βρετανικής ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν τιμήσει τη μνήμη των νεκρών μας, με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού μας… Ξαναλέμε, μπορεί οι μεν να μην είναι οπαδοί των δε, αλλά η σύνδεση και η σχέση υπάρχει πλέον, λόγω του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και το να χαίρεται κάποιος με την άνοδο της Νότιγχαμ, όχι… παράλογο δεν είναι, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Διαβάστε επίσης