Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πόνος των βόθρων δεν έχει σχέση με τη Νότιγχαμ, αλλά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο πόνος των βόθρων δεν έχει σχέση με τη Νότιγχαμ, αλλά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 13:19

Έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι αν ήταν άλλος στη θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είχε προ πολλού πάρει των… οματιών του και θα συνέχιζε να ασχολείται με τα ναυτλιακά του, με τις επιχειρήσεις του και θα είχε αφήσει τον Ολυμπιακό σε άλλους, να… τρώνε τον ΠΟΛΕΜΟ που τρώει εκείνος… Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Και είναι ΑΥΤΗ που πονάει περισσότερο από όλα τους βόθρους του ελληνικού ποδοσφαίρου και των ελληνικών ΜΜΕ. Ο Ολυμπιακός είναι η πηγή αυτού του ΠΟΝΟΥ… Ούτε η Νότιγχαμ, ούτε οι επιχειρήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ούτε τίποτα… Είναι ο Ολυμπιακός και η ενασχόληση του ηγέτη και Προέδρο του Θρύλου, με την ομάδα του, στην Ελλάδα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτή είναι που πονάει τους Λαλάκηδες και τους «εξυγιαντές», εδώ και χρόνια… Ούτε πόνος τους ήρθε για τη Νότιγχαμ, ούτε που τους νοιάζει τι γίνεται στο Σίτι Γκράουντ. Ούτε που θα ασχοληθούν ποτέ και σοβαρά. Και ούτε που θα ασχολούνταν, αν στο τιμόνι των ευτυχισμένων Reds δεν ήταν ο ΗΓΕΤΗΣ και Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Και αυτό τεκμηριώνεται ως εξής… Θυμάστε που κάποτε τα έβαζαν με τον Μιλιβόγεβιτς; Που μας έλεγαν ότι θα παίρνει… δυο κόκκινες σε κάθε ματς, ή κάτι τέτοια περίεργα; Θυμάστε που μας έλεγαν κάποτε για τον Μήτρογλου στη Φούλαμ, για τον Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον, για τον Ποντένσε και τον Σα; Για τον Χολέμπας, για τον Μπονγκ, για, για, για… Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως η σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Αγγλία, κρατάει ΧΡΟΝΙΑ! Η σχέση του Ολυμπιακού με την Αγγλία, με την ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, κρατάει ΧΡΟΝΙΑ! Δεν είναι… τωρινή. Δεν έγινε χθες. Ο Ολυμπιακός ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ στην Πρέμιερ Λιγκ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ! Δίνει παίκτες, δίνει προπονητές, παίρνει παίκτες, έχει πάρε-δώσε ποδοσφαιρικά, μεταγραφικά, πάρε-δώσε διοικητικά, σε επίπεδο ποδοσφαίρου… Φιλικά με τη Λίβερπουλ, στην Αμερική και στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Τζέραρντ… Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς…

ΟΧΙ. Δεν τους πόνεσε τώρα, η Νότιγχαμ… τους πονάει ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Εκεί εντοπίζεται η ρίζα του κακού που έχουν μέσα τους… Του ΜΙΣΟΥΣ που κουβαλούν για αυτή την ομάδα και για τον άνθρωπο που την έχει οδηγήσει στην επιτυχία…

Διαβάστε επίσης