Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ονιεκουρού έτοιμος για επιστροφή στη Γαλατά», λένε στην Τουρκία!

«Ο Ονιεκουρού έτοιμος για επιστροφή στη Γαλατά», λένε στην Τουρκία!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 09:42

Συχνά-πυκνά κυκλοφορούν από την Τουρκία σενάρια, τα οποία αφορούν στον Ολυμπιακό, σε ποδοσφαιριστές του, ή σε ποδοσφαιριστές από τις τουρκικές ομάδες. Ο Θρύλος είναι αρκετά ενεργός, σε σχέση με τη γειτονική χώρα και το γεγονός ότι ψωνίζει, αλλά και πουλά εκεί, τον βάζει διαρκώς «εμπλεκόμενο» με νέα μεταγραφικά σενάρια. Και το νεότερο που έρχεται από την Τουρκία, αφορά στον Χένρι Ονιεκουρού. Έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ολυμπιακός έφερε κιόλας, από εκεί. ΟΚ, ο ποδοσφαιριστής στη Μονακό ανήκε, αλλά έπαιζε σταθερά στην Τουρκία.

Και όπως αναφέρουν οι γείτονες, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός επιθυμούν οι δρόμοι τους να χωρίσουν, με αποτέλεσμα η Γαλατασαράι να… καραδοκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο 24χρονος φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας από την Τουρκία, η οποία δείχνει να…. Ψάχνεται για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή εκεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «goal.com», αλλά και η ιστοσελίδα «turkiyegazetesi», το θέμα είναι πολύ ενεργό για τη Γαλατά, ενώ το προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα. Αναφέρουν, χαρακτηριστικά, πως ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» να δώσει τον παίκτη, αλλά και πως ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή στη Γαλατά.

Δεν υπάρχει, προφανώς κάτι ουσιαστικό, αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός δεδομένα δεν θα ήταν αρνητικός να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά με καλό αντίτιμο. Ο Ονιεκουρού αν και ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις και δαπανήθηκαν πολλά χρήματα από τον Ολυμπιακό, για την απόκτησή του, δεν κατάφερε να «πιάσει» τη σεζόν που πέρασε, έχοντας σε 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Μένει να φανεί αν το σενάριο έχει βάση και αν «παίζει» η επιστροφή του Ονιεκουρού στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης