Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε τα προσχήματα με την απολογία των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού!

Ούτε τα προσχήματα με την απολογία των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 12:21

Τρομερά πράγματα με αυτή την ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρός του Μάκης Γκαγκάτσης και ο Παναθηναϊκός έχουν κληθεί σε απολογία, για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την Τρίτη, ώρα 13.00, και αυτό ανακοινώθηκε λίγη ώρα (πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11:00) πριν απολογηθούν. Πρόκειται για μια πρωτοφανή τακτική, με την ΕΠΟ να κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Επειδή δεν ανακοινώνεται ούτε το κατηγορητήριο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κινδυνεύουν με ποινή έδρας (κεκλεισμένων των θυρών), με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση, λόγω της πέτρας που πέταξαν στον Αϊτόρ οι οπαδοί του, η οποία τον τραυμάτισε. Επίσης, οι δυο ΠΑΕ θα απολογηθούν και για τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών τους και των οπαδών τους με την αστυνομία αλλά και για τις ζημιές στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«4. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κλήση: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ αξιωματούχος

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  1. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Διαβάστε επίσης