Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Θα είναι στην προετοιμασία και βλέπουμε (video)

Ολυμπιακός: Θα είναι στην προετοιμασία και βλέπουμε (video)
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 23:06

Στις 14 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του συγκέντρωση και εκεί θα γίνουν οι προπονήσεις ως και τις 21/6. Στις 22 του μηνός θα αναχωρήσει για την Αυστρία, εκεί που θα δώσει 6 φιλικά προετοιμασίας.

Μάλιστα, στην έναρξη της προετοιμασίας έχουν ήδη κληθεί και 4 ποδοσφαιριστές που πέρσι έπαιξαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους. Πρόκειται για τους Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρη, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς.

Αν προσέξετε, είναι παίκτες σε θέσεις που ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες. Ειδικά για τη θέση του εξτρέμ, ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια, και οι 4 θα περάσουν «εξετάσεις» σε αυτό το διάστημα και δεν είναι απίθανο κάποιοι από αυτούς να κερδίσουν θέση και για την Αυστρία αλλά και ενδεχομένως για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας περιόδου εφόσον τα πάνε καλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης