Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισιτήρια διαρκείας: Η έκπτωση στους περσινούς κατόχους, ανταμοιβή αφοσίωσης! (photo)

Εισιτήρια διαρκείας: Η έκπτωση στους περσινούς κατόχους, ανταμοιβή αφοσίωσης! (photo)
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 15:41

Ο Θρύλος επιστρέφει στον κόσμο του, την αγάπη την οποία λαμβάνει! Με κάθε τρόπο. Φυσικά και μέσω των διαρκείας. Κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην έκπτωση, την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει στους κατόχους διαρκείας της περσινής σεζόν…

«Θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν αυξήσεις παρά μόνο μειώσεις και εκπτώσεις για τον κόσμο που στήριξε και ήταν εκεί την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Και αυτοί οι άνθρωποι θα επιβραβευτούν από τον σύλλογο», εξήγησε χαρακτηριστικά, κατά την παρουσίαση των διαρκείας, ο Κώστας Καραπαπάς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι λογικό, εκείνοι οι οποίοι δέχθηκαν το πλήγμα με την πανδημία και σε αυτό τον τομέα, χάνοντας ματς τα οποία θα έβλεπαν, με τα διαρκείας τους, ο Ολυμπιακός να τους ανταμείβει και να τους «προσέχει», δίνοντάς τους μια έκπτωση. Όχι απλώς δεν προχώρησε σε αύξηση, ο Ολυμπιακός, αλλά ανταμείβει τον κόσμο του Θρύλου, με εκπτώσεις, για την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Διαβάστε επίσης

Έρχεται και η νέα φανέλα!

Έρχεται και η νέα φανέλα!

Σε κλίμα, νέας αγωνιστικής περιόδου, μπαίνει ο Θρύλος και μετά τις ανακοινώσεις, για τα διαρκείας, της σεζόν 2022-2023, αναμένεται σύντομα να παρουσιαστεί, η νέα φανέλα!