Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και το Σάββατο ανοικτά τα εκδοτήρια για τα διαρκείας!

Και το Σάββατο ανοικτά τα εκδοτήρια για τα διαρκείας!
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 21:10

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως έγινε και χθες, πρώτη μέρα, έτσι και σήμερα, δεύτερη μέρα, ο λαός του Θρύλου ήταν εκεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όπως έχει ενημερώσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, συνεχίζεται και το Σάββατο από τα εκδοτήρια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και πάλι από την Τρίτη και ώρες 10:00-18:00, αλλά το διάστημα που μεσολαβεί, η διάθεσή τους θα συνεχίζεται κανονικά ηλεκτρονικά.

Και μια ακόμα σημαντική επισήμανση, η διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου διάρκειας αφορά τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους κατόχους. Αφού οι περσινοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώνουν τη θέση τους μέχρι τις 26 Ιουνίου (εκτός από τις θύρες 3-7 όπου άπαντες έχουν δικαίωμα αγοράς) και οι νέοι να επιλέγουν τις διαθέσιμες θέσεις σε κάθε θύρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης