Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κίνηση με Εστέβες «δείχνει» και δεύτερο δεξί μπακ

Η κίνηση με Εστέβες «δείχνει» και δεύτερο δεξί μπακ
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 00:33

Αποφασισμένος να διορθώσει όλες τις «ανορθογραφίες που είδαμε πέρσι φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός και, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για δύο δεξιούς μπακ. Αυτό ακριβώς δείχνει και η επικείμενη απόκτηση του Τόμας Εστέβες.

Βλέπετε, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Και όσο καλός και να είναι (οι συστάσεις λένε πως είναι αξιόλογη περίπτωση), προφανώς και είναι ρίσκο να πορευτεί ο Ολυμπιακός μόνο με εκείνον τη νέα χρονιά.

Και δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο, από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν, έχει αποφασιστεί να μη δώσει άλλη ευκαιρία στον Κένι Λαλά. Τον είδε, τον είδαμε όλοι, δεν «έπιασε», πάμε παρακάτω. Και αυτό το παρακάτω συνεχίζουν να ψάχνουν και στην ομάδα.

Πρόθεση του πρωταθλητή Ελλάδας, λοιπόν, είναι να κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές στο δεξί άκρο της άμυνας. Και αν, όπως όλα δείχνουν, ο ένας είναι όντως ο 20χρονος Τόμας Εστέβες, στο Λιμάνι συνεχίζουν την αναζήτηση και τις συζητήσεις και με τον ποδοσφαιριστή που θα είναι «μπροστά» από τον Πορτογάλο μπακ τη νέα σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γέλιο μέχρι δακρύων με το νέο «πράσινο» αφήγημα του πατέρα της προπαγάνδας!

Γέλιο μέχρι δακρύων με το νέο «πράσινο» αφήγημα του πατέρα της προπαγάνδας!

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε όλα και οι «απέναντι» ζουν με φαντασιώσεις για ανύπαρκτες πρωτιές στο γηπεδάκι της Λεωφόρου, που με τον μέσο όρο του εισιτηρίων φέτος, ο Ολυμπιακός θα είχε μόνιμα γεμάτο!