Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας το παραδεχτούν ανοιχτά οι παραμυθάδες, αυτό ονειρεύονται!

Ας το παραδεχτούν ανοιχτά οι παραμυθάδες, αυτό ονειρεύονται!
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 14:43

Ειδικότητα: Ανακατωσούρες. Προπαγανδιστές του χειρίστου είδους. Παραμυθάδες αποτυχημένοι, αφού τα αφηγήματα και τα παραμύθια τους δεν τα πιστεύει πλέον, ούτε μικρό παιδί. Γελάει. Σοβαρά. Αν πας σε παιδάκι και τους διαβάσεις αυτά που γράφονται και λέγονται καθημερινά εις βάρος του Ολυμπιακού, θα γελάει… Με άλλη μια αναφορά της παραμύθας στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, με σκοπό να προκαλέσει διχόνοια στον κόσμος της ομάδας, οι γνωστοί παραμυθάδες έδειξαν ξανά τα πραγματικά τους χρώματα! Ποια είναι αυτά; Τι είναι αυτό που περισσότερο από όλα και πέρα από κάθε άλλη επιθυμία, έχουν στην καρδιά; Το να δουν τον Μαρινάκη να αφήνει τον Ολυμπιακό! ΑΥΤΟ ονειρεύονται! Αυτό θέλουν. Για αυτό ζουν! Με αυτό το όνειρο κοιμούνται και με αυτή τη σκέψη ξυπνούν. Αυτό θέλουν, λέμε, είναι ο μεγάλος τους πόθος!! Να δουν τον Μαρινάκη να φεύγει από τον Ολυμπιακό!

Δεν είδατε πως… άφησε ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό, εδώ και τόσα χρόνια; Το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο πανηγυρίζει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ομάδα (της καρδιάς) του και αυτό έχει οδηγήσει τους παραμυθάδες στα όρια της… τρέλας! Στα όρια του να βλέπουν τα όνειρα και τη φαντασία για… πραγματικότητα!

Θα τους πούμε ξανά, αυτό που έχει πει ο ίδιος ο Μαρινάκης, πολλές… πολλές… πολλές… πολλές φορές. Αλλά για κάποιο λόγο αρνούνται να πιστέψουν, αν και το βλέπουν ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ μπροστά τους, εδώ και μια τριετία, ας πούμε… Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει… ΠΟΛΛΑ πρωταθλήματα να πάρει με τον Ολυμπιακό. Και όπως ο ίδιος έχει πει, όχι να πάει πουθενά δεν πρόκειται, αλλά προτρέπει τους «απέναντι» και τους κάθε είδους παραμυθάδες, να οπλιστούν με… υπομονή. Που να τη βρουν όμως, όταν χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει, ο Μαρινάκης είναι εδώ και κάνει φιέστες; Τους καταλαβαίνουμε, από τη μία. Από την άλλη, ας το πάρουν απόφαση πια, να μην κουράζονται και να μην κουράζουν και όλους εμάς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Γέλιο μέχρι δακρύων με το νέο «πράσινο» αφήγημα του πατέρα της προπαγάνδας!

Γέλιο μέχρι δακρύων με το νέο «πράσινο» αφήγημα του πατέρα της προπαγάνδας!

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε όλα και οι «απέναντι» ζουν με φαντασιώσεις για ανύπαρκτες πρωτιές στο γηπεδάκι της Λεωφόρου, που με τον μέσο όρο του εισιτηρίων φέτος, ο Ολυμπιακός θα είχε μόνιμα γεμάτο!