Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κι εσένα, φίλε Ολυμπιακέ, οι ΒΟΘΡΟΙ προσπαθούσαν να σου βγάλουν... αποτυχημένη την χρονιά του πρωταθλητή!

Κι εσένα, φίλε Ολυμπιακέ, οι ΒΟΘΡΟΙ προσπαθούσαν να σου βγάλουν... αποτυχημένη την χρονιά του πρωταθλητή!
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 19:50

Την ώρα που τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, ο βόθρος προσπαθούσε να μας πείσει πως η χρονιά του ατιτλέσκου ήταν επιτυχημένη. Ναι, επιτυχημένη που έχασε το Κύπελλο και στην Ευρώπη αποκλείστηκε από την πρώτη σοβαρή ομάδα. Καλά, δεν λέμε για το πρωτάθλημα, ποτέ των ποτών δεν είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστής του Ολυμπιακού.

Την ώρα που τον μπασκετικό Παναθηναϊκού, προσπαθούν να μας πείσουν πως η τραγική χρονιά του, ακόμη κι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα (που αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω δεν θα το πάρει), θα είναι επιτυχημένη...

Οι ίδιοι τύποι προσπαθούν, φίλε Ολυμπιακέ, να σε πείσουν ότι η χρονιά στο ποδόσφαιρο κρίνεται αποτυχημένη. Και ας πήρες το πρωτάθλημα, περίπατο, σε μία χρονιά που η ομάδα, βάσει απόδοσης, δεν ήταν καλή.

Δεν χρειάζεται, φίλε Ολυμπιακέ, να σου πούμε κάτι άλλο. Όλοι έχετε μυαλό και καταλαβαίνετε. Οι αποτυχίες των άλλων είναι επιτυχίες. Και οι κούπες του Ολυμπιακού είναι σεζόν αποτυχημένες.

Κάνεις τις συγκρίσεις και απλά γελάς. Και ας νομίζουν ότι μπορούν να πείσουν έστω και έναν. Καλά, εδώ τους γλεντάνε οι οπαδοί των ομάδων που υποστηρίζουν. Τους έχουν πάρει χαμπάρι. Ξέρουν καλά ότι ειδικά ο Λαλάκης υποστηρίζει δύο ομάδες, αυτήν της καρδιάς και αυτήν της τσέπης.

Δεν γίνεται να μη γελάς βλέποντας όλα αυτά. Αλήθεια, δεν μπορούν να είναι τόσο ρόμπες...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το κρίσιμο διήμερο του Ελ Αραμπί

Το κρίσιμο διήμερο του Ελ Αραμπί

Μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τελεσίδικα, αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για αίσιο τέλος, με την υπόθεση παραμονής του Μαροκινού.