Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παιχνίδι» για Σεμέδο και από τη Σαουδική Αραβία

«Παιχνίδι» για Σεμέδο και από τη Σαουδική Αραβία
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 10:38

Ένα από τα θέματα που «καίνε» τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τους παίκτες που πρέπει να «ξεφορτώσει», είναι εκείνο του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του Θρύλου είναι ένας από τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Και έτσι στο λιμάνι το «ψάχνουν» για να τον δώσουν. Είναι σαφές ότι ο Σεμέδο δεν έχει μέλλον στον Πειραιά, αφού παρά την αγωνιστική του αξία, εμφανίστηκε ασταθής εξωαγωνιστικά. Οι συμπατριώτες του, βεβαίως, ασχολούνται καθημερινά μαζί του. Και από την Τουρκία, μέχρι τη Σαουδική Αραβία, εμφανίζουν διαρκώς νέους «μνηστήρες», έτοιμους να τον αποκτήσουν.

Η O’ Jogo έγραψε χθες ότι ο Σεμέδο είναι πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε. Έτοιμος να πει μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και να παίξει υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ζεσούς. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και η A’ Bola, η οποία εκτός από τη Φενέρ, έκανε λόγο και για ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, η οποία φέρεται να είναι στο «κυνήγι» του Σεμέδο. Μάλιστα, όπως ανέφερε το γνωστό Μέσο, ο Πορτογάλος έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση.

Μένει να φανεί εάν υπάρχει φωτιά, εκεί όπου δείχνει να υπάρχει και καπνός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης