Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι απλά, αλλάζει επίπεδο σε μια θέση

Έτσι απλά, αλλάζει επίπεδο σε μια θέση
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 09:41

Καλός μπακ σημαίνει καλή πλευρά. Συνολικά. Ένας ισορροπημένος επιθετικά και αμυντικά, ακραίος μπακ, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ανεβαίνει και να κατεβαίνει στην πτέρυγα, προσφέροντας ποιότητα σε άμυνα και επίθεση, σημαίνει ότι η πλευρά αυτομάτως γίνεται υψηλότερου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτό ακριβώς. Να ανεβάσουν επίπεδο τη δεξιά του πλευρά.

Η αρχή γίνεται, όπως όλα δείχνουν, με τον Άβιλα Γκονζάλο, ο οποίος αναμένεται άμεσα (ακόμη και σήμερα Δευτέρα) στην Ελλάδα, για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αλλά το «κλειδί» στην πτέρυγα (θα) είναι ο Σίμε Βρσάλικο! Ο Κροάτης διεθνής αμυντικός αποτελεί την πρώτη μεγάλη κίνηση, από πλευράς Ολυμπιακού με έναν ποδοσφαιριστή-όνομα. Έναν ποδοσφαιριστή για την ουσία, ο οποίος όμως κερδίζει και τις εντυπώσεις.

Η αρχή γίνεται, λοιπόν, από τα δεξιά και οι κινήσεις προχωρούν άμεσα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχύσει πάρα πολύ το δεξιό άκρο της άμυνας του, έτσι απλά, με δύο κινήσεις εξαιρετικές. Ποιότητα, εμπειρία, αλλά και να φρεσκάδα. Και από το «χρειαζόμαστε δεξιό μπακ», πάμε έτσι απλά στο «είμαστε πλήρεις δεξιά». Έτσι απλά, ο Ολυμπιακός αλλάζει επίπεδο σε μια θέση βασική, στην ενδεκάδα του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Οι φωτογραφίες είναι από τους λογαριασμούς των παικτών στο instagram.

Διαβάστε επίσης