Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο πιο πλήρης γίνεται, στην Αυστρία

Όσο πιο πλήρης γίνεται, στην Αυστρία
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 09:43

Κινείται ενεργά ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να φτιάξει από νωρίς την ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να πάρεις τις απαιτούμενες προκρίσεις, για να πάει στο Champions League. Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης, στην Αυστρία. Οι κινήσεις του Ολυμπιακού γίνονται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει προκριματικών.

Η ομάδα οφείλει να έχει μία πρώτη, βασική μορφή, πριν πέσει στη «μάχη» των προκριματικών για τη νέα σεζόν. Οφείλει να έχει λάβει μια πρώτη σημαντική ενίσχυση στις θέσεις στις οποίες «πονάει» και για τις οποίες έχουμε συζητήσει ενδελεχώς από εδώ. Άβιλα, Βρσάλικο, οι κινήσεις για Σκάρπα, για Ζινκερνάγκελ, οι συζητήσεις για τον Καμαρά του Άρη, τον Λάριν, δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει προ πολλού τα προβλήματά του και κάνει ό,τι μπορεί για να τα διορθώσει άμεσα. Και όχι με… ευχές και παρακάλια. Αλλά με πράξεις. Με καλές μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός παίζει και φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι, για όλη του τη χρονιά. Και έτσι κινείται. Θέλει να είναι έτοιμος και να δουλέψει σωστά και με ουσία, στην Αυστρία. Με στόχο το να πάει ξανά στο Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το πλάνο της «εξυγίανσης»

Αυτό είναι το πλάνο της «εξυγίανσης»

Η εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές έχει χαθεί προ πολλού και όμως η ΕΠΟ (δια στόματος Μπαλτάκου) θέλει να επαναφέρει αυτό το μοτίβο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.