Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζόρικη η δεύτερη μέρα στην Αυστρία... (photos)

Ζόρικη η δεύτερη μέρα στην Αυστρία... (photos)
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 16:09

Ο Θρύλος συνεχίζει στην Αυστρία να πατάει γκάζι και να θέλει να προετοιμαστεί, για τη μάχη με τη Μακάμπι, στα προκριματικά του Champions League, όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει καθημερινά σκληρά στο Γκάινμπεργκ και στόχος του είναι αυτό να βγει στο χορτάρι, όταν έρθει η ώρα για τα πρώτα επίσημα.

Η δεύτερη γεμάτη ημέρα της ομάδας στην Αυστρία, είναι σε εξέλιξη και οι προπονήσεις συνεχίζονται. Μάλιστα, στη δεύτερη ημέρα δουλειάς, ο Θρύλος συνάντησε… απρόοπτες συνθήκες, για τις Άλπεις. Υψηλές θερμοκρασίες και αρκετή υγρασία. Οι συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο των παικτών του Θρύλου, οι οποίοι χρειάζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να δροσίζονται και να καταναλώνουν νερό και ηλεκτρολύτες, για να διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μαρτίνς αρχίζει να πιέζει ολοένα και περισσότερο τους παίκτες του και να ζητάει περισσότερα πράγματα από εκείνους, μέσα στο γήπεδο. Αλλά η δουλειά τώρα, γίνεται για να έρθουν τα αποτελέσματα όταν πρέπει. Και όταν έχουν περισσότερη σημασία…

Δείτε φωτό:

Διαβάστε επίσης

Και η Μόντσα για Σισέ!

Και η Μόντσα για Σισέ!

Περιζήτητος ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού, στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Ιταλών.