Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άβιλα: «Είμαι φουλ επιθετικός μπακ»

Άβιλα: «Είμαι φουλ επιθετικός μπακ»
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 21:52

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Άβιλα Γκόρντον, με τον Ισπανό μπακ αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο Άβιλα αγωνίζεται δεξιά, όμως μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ. Το σημαντικότερο είναι, ότι πρόκειται για έναν επιθετικό μπακ.

Σε συνέντευξη του στην «Record», ο Άβιλα έχει δηλώσει για τον εαυτό του: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως έναν φουλ επιθετικό παίκτη. Μου αρέσει να είμαι κομμάτι της επίθεσης, όταν έχω την ευκαιρία. Στην άμυνα προσπαθώ να είμαι δυνατός και να πηγαίνω καλά στις φάσεις».

Όσο για το ότι διαμαρτύρεται συχνά, ο Ισπανός μπακ είπε: «Ναι, υπάρχουν στιγμές που ανεβαίνει η ένταση στο παιχνίδι. Διαμαρτύρομαι και στα αγγλικά, αλλά πρέπει να είμαι προσεκτικός, διότι μπορείς να πεις κάτι που να είναι παρεξηγήσιμο».

Όσο για τα τατουάζ του, τόνισε: «Ναι, το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο. Στο αριστερό έχω ακόμα περιθώριο. Έχω επτά και όλα είναι μεγάλα. Είναι για λόγους αισθητικής, αλλά και ουσίας. Έχω τα πάντα. Από τατουάζ για τον βουδισμό, μέχρι εμένα μικρό στο καμπαναριό της πόλης μου».

Διαβάστε επίσης