Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Πορτογάλοι βάζουν τον Πίτσι στο τραπέζι για τον Θρύλο!

Οι Πορτογάλοι βάζουν τον Πίτσι στο τραπέζι για τον Θρύλο!
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 01:40

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την αναζήτησή τους στο μεταγραφικό μέτωπο και ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο. Οι Πορτογάλοι για την ακρίβεια, το βράδυ της Πέμπτης έριξαν στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό τον γνωστό σε όλους, «Πίτσι».

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην Μπενφίκα και τους τελευταίους μήνες πήγε ως δανεικός στην Τουρκία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μπασακσεχίρ.

Ο «Πίτσι» είναι ένας παίκτης που γνωρίζει εξαιρετικά ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα οι Πορτογάλοι στέκονται σε συζητήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας μαζί του. Έχει συμβόλαιο ακόμη με την Μπενφίκα, εκεί ανήκει, αλλά όπως φαίνεται όχι και μέλλον. Είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών από τους Πορτογάλους και έτσι, το όνομά του πέφτει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε, αν έχει να κάνει και με την περίπτωση του Σκάρπα, που αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή…

Διαβάστε επίσης

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Έγινε και του Άβιλα, να και ο Ζινκερνάγκελ. Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά και μέσα σε λίγες ημέρες κοιτάζει να κλείσει βασικά κενά και να ενισχυθεί.