Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο δοκιμές του Πέδρο, ενόψει Ριντ

Οι δύο δοκιμές του Πέδρο, ενόψει Ριντ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 13:20

Μιλάμε για προετοιμασία. Μιλάμε για δοκιμές στις πρώτες προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους και η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς δεν έχει δείξει πράγματα ανοικτά ακόμη. Είναι, άλλωστε, ακόμη νωρίς και το να δείξει από τώρα ο Μαρτίνς ανοικτά τα πλάνα του, θα ήταν μάλλον… παράλογο. Επίσης, ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ του και φυσικά η ομάδα θα αλλάξει και μορφή, προχωρώντας προς το φινάλε το καλοκαιριού.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο φιλικό τώρα, απέναντι στη Ριντ, ο Μαρτίνς έκανε χθες Πέμπτη κάποιες δοκιμές και έδωσε μια πρώτη ιδέα, για το τι μπορούμε να δούμε στο αποψινό, αλλά και στο αυριανό φιλικό. Έχει δύο μαζεμένα ματς, ο Θρύλος, με τη Ριντ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ενδεικτικά, λοιπόν, να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς χώρισε την ομάδα σε δύο ενδεκάδες και με αυτές έκανε δοκιμές Είχε 4-2-3-1 στη μία ομάδα και 4-4-2 στην άλλη ομάδα, στο δίτερμα που έπαιξε. Το πρώτο επί αυστριακού εδάφους…

Αξίζει να αναφέρουμε παράλληλα ότι έβαλε τον Αγκιμπού στη μεσαία γραμμή. Όπως τον τέλειωσε στη σεζόν, σε κάποια ματας, βάζοντάς τον λίγο πιο πίσω, ή με έναν χαφ μόνο, δίπλα του. Σαν 8άρι, πιο πίσω σε σχέση με το «10» που έπαιζε. Έβαλε παράλληλα τον Ντιμπί Κεϊτά ως εξτρέμ, ο νεαρός άσος έβγαινε στα άκρα. Μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο του αυτό φιλικό, επί αυστριακού εδάφους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης