Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Κλισέ, αλλά πραγματικότητα

Ολυμπιακός | Ποδόσφαιρο: Κλισέ, αλλά πραγματικότητα
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 12:59

Δεν μας αρέσει να χάνει ο Ολυμπιακός. Ούτε στο… Tetris. Με Παναθηναϊκό, Παοκτζή, Αεκτζή να παίξουμε Tetris, θέλουμε να κερδίσουμε. Και λέγοντας αυτό, προσθέτουμε ότι δεν άρεσε σε κανέναν μας -και λογικά- το 2-0 από η Ριντ, στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Ωστόσο, η σωστή ανάγνωση λέει πως αυτή τη στιγμή, ΚΑΝΕΙΣ μας δεν έχει λόγο να στέκεται στο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πράγματα τα οποία σίγουρα προβλημάτισαν, αλλά μιλάμε για την εικόνα. Όχι για το αποτέλεσμα. Και εκεί οφείλουν άπαντες να εστιάσουν, στον Ολυμπιακό. Λάθος. Εκεί εστιάζουν. Ήδη.

Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία. Σημασία θα έχει στα τέλη Ιουλίου. Εκεί όπου τα φιλικά ματς θα αντικατασταθούν από επίσημα ματς. Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει ΤΟΤΕ να κοιτάξει τα αποτελέσματα.

Κλισέ, αλλά πραγματικότητα. Καλύτερα ήττες στα φιλικά και προβληματισμός, παρά νίκες στα φιλικά και… χαλαρότητα. Καλύτερα τα κεφάλια μέσα, παρά «τους έχουμε». Γιατί τους έχουμε. Ο Ολυμπιακός την έχει τη Μακάμπι Χάιφα. Για αρχή. Μετά θα δούμε ποιον θα βρει μπροστά του. Αλλά τη Μακάμπι την έχει. Ωστόσο δεν πρέπει να πάει με αυτή τη νοοτροπία, στο Σάμι Οφέρ και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Για αυτό επαναλαμβάνουμε το κλισέ: Καλύτερα ήττες στα φιλικά, προβληματισμός και δουλειά, παρά στα επίσημα. Είναι κλισέ, είναι προφανές, αλλά οφείλουμε να το σημειώσουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης