Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μανωλάς ήταν απλά ο Μανωλάς! Γίγαντας και απροσπέλαστος!

Ο Μανωλάς ήταν απλά ο Μανωλάς! Γίγαντας και απροσπέλαστος!
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 00:53
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Για σχεδόν μία ώρα αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς στο φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας, στο πιο δυνατό τεστ του πρωταθλητή Ελλάδας. Και ο ίδιος πήρε... 10! Άριστα!

Ο Μανωλάς ήταν απλά ο Μανωλάς! Δεν έκανε κάτι ασυνήθιστο, ούτε η κορυφαία εμφάνισή του ήταν έκπληξη. Ίσα-ίσα που τέτοια θεωρείται όταν δεν έχει καλή απόδοση.

Όπως και να ‘χει, ο διεθνής στόπερ ήταν φανταστικός απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Ήταν παντού, «καθάριζε» τα πάντα στην άμυνα και δεν έχασε μονομαχία. Ήταν απροσπέλαστος!

Ξεκίνησε βασικός, έγινε αλλαγή στο 61’ (μπήκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος) και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Αλάνθαστος. Μία εμφάνιση κορυφαίου επιπέδου που εννοείται δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η αξία του Κώστα Μανωλά. Θα μπορούσε να παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά εκείνος επέλεξε να παίξει στον Ολυμπιακό, την ομάδα που έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή.

Και με τον Μανωλά σε τέτοια κατάσταση, απλώς θα ψάχνουμε τον στόπερ που θα παίζει σε κάθε παιχνίδι δίπλα του. Όπως και να ‘χει, ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Σλάβια Πράγας, απέναντι, δηλαδή, σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα πήγε περίφημα και έδειξε την μεγάλη κλάση του. Ήταν απλά ο Μανωλάς!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης