Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 09:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απρόοπτη εξέλιξη με τον Κλάτενμπεργκ. Ο Αγγλος αν και είχε γίνει γνωστό ότι FIFA, UEFA ήθελαν να συνεχίσει στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της Αιγύπτου η οποία συνεδρίασε στις 29/6. «Εγκρίνεται η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Διαιτησίας» αναφέρει, χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση που δεν βγήκε στα αγγλικά και η οποία αναρτήθηκε στα social media. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ανέλαβε και τηλεκριτικός του τηλεοπτικού δικτύου Fox Sports για αγώνες του Nations League.

Από την Αίγυπτο διέρρευσαν όλα αυτά, από εκεί το έμαθαν όλοι, μεταξύ άλλων και η ΕΠΟ. Είναι δε χαρακτηριστικό πως ο Αγγλος δεν περίμενε καν να μιλήσει με τον Μπαλτάκο, ο οποίος είχε πει στην ΕΕ της ΕΠΟ ότι μέχρι τις 15/7 θα συζητήσει μαζί του και θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Πλέον η ομοσπονδία αναμένεται να στραφεί σε άλλον ξένο αρχιδιαιτητή και αν δεν παρέμβουν οι FIFA, UEFA δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. Αλλωστε, είναι γνωστό τι γίνεται στην ΕΠΟ. Επίσης, η ΕΠΟ έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να κάνει τις κατάλληλες επιλογές. Από πού θα βρει λίστα η ομοσπονδία; Πού ξέρει ο Μπαλτάκος ο οποίος προέρχεται από το μπάσκετ;

Αρχιδιαιτητής της Αιγύπτου είναι ο Εσάμ Αμπντέλ-Φατάχ. Παραμένει άγνωστο τι γίνεται με το μέλλον του μετά την εξέλιξη με τον Κλάτενμπεργκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη επαφή

Η πρώτη επαφή

Ο Ολυμπιακός βάζει στο «παιχνίδι» ολοένα και περισσότερο τους νέους ποδοσφαιριστές του. Και πιο γρήγορα.