Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκε» στο παιχνίδι ο Ζινκερνάγκελ

«Μπήκε» στο παιχνίδι ο Ζινκερνάγκελ
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 13:28

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας. Και γενικά για την ομάδα, αλλά και για τον Ζικνερνάγκελ, τον οποίο αναμέναμε να δούμε. Φυσικά μας προέκυψε και Αμπουμπακάρ Καμαρά, τον οποίο δεν περιμέναμε στον ίδιο βαθμό, αλλά μπήκε. Παρόλα αυτά το βλέμμα έπεσε, θέλοντας και μη, λίγο παραπάνω, στον Ζινκερνάγκελ, ο οποίος είναι εδώ και 2-3 ημέρες στην Αυστρία και περιμέναμε να δούμε και λιγάκι παραπάνω πράγματα, από εκείνον. Ο Μαρτίνς τον έριξε στη «μάχη» και εκείνος έδειξε, με το «καλημέρα», ποιότητα. «Μπήκε» στο παιχνίδι, που λέμε. «Μπήκε» στο ματς.

Είναι λογικό, κατά τη συμμετοχή του, όση ώρα έπαιξε, να προέκυψαν και λαθάκια. Ακόμη είναι σε διαδικασία εκμάθησης των συμπαικτών του και εκμάθησης της ομάδας. Και για πρώτο ματς, προφανώς θα έκανε και λαθάκια. Και έκανε. Αλλά είχε και θετικά στοιχεία και αναλύουμε σχετικά:

Ήταν πολύ κινητικός. Δεν έμενε στατικός και δεν περίμενε να δει που θα πάει η μπάλα. Κινούταν ο ίδιος και δημιουργούσε, με αυτό τον τρόπο, συνθήκες για να πάρει την μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι. Ζητούσε αρκετά την μπάλα, δεν κρυβόταν. Κάθε άλλο, έβγαινε προς το σημείο όπου παιζόταν το παιχνίδι και ζητούσε να πάρει, για να δημιουργήσει.

Παράλληλα, ο Ζινκερνάγκελ έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που προτεραιότητα έχει την πάσα. Ξεκάθαρα. Τη δημιουργία. Και αυτό είναι καλό, γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη. Και με την ποιότητα του Ζικνερνάγκελ, δείχνει ότι θα μπορέσει να την πάρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης