Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι πούλαγε παραμύθι με το «πάμε για πρωτάθλημα»

Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι πούλαγε παραμύθι με το «πάμε για πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 15:17

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταφέρει το εξής τρομερό. Με τα τόσα πολλά «για μένα» που έχει «πετάξει» κατά καιρούς, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, κατάφερε πλέον να είναι πολύ λίγοι εκείνοι που παίρνουν σοβαρά τις απόψεις του. Και αυτό γιατί από τα 10 «για μένα» που έλεγα, τα 9,9 ήταν κόντρα στην πραγματικότητα, την οποία όλοι έβλεπαν, πλην του Λουτσέσκου… Έτσι και με το «πάμε για πρωτάθλημα» πέρσι… Το είπε, αλλά… πόσοι τον πίστεψαν; Όταν το είπε, μάλλον κανείς… Όσο περνούσε ο καιρός και ο ΠΑΟΚ… παρέπαιε μέσα στο γήπεδο… σίγουρα κανείς.

Και τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, η αλήθεια βγήκε μπροστά… Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι πούλαγε παραμύθι με το «πάμε για πρωτάθλημα». Αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Κανείς δεν τον είχε πιστέψει, εξ αρχής. Για μας (και για όλους) ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε για τίποτα.

Είπε, λοιπόν τώρα, ο Ραζβάν: «Όταν έκανα την πρώτη δήλωση ότι θα κερδίσουμε το Πρωτάθλημα ήταν από μέρους μου μία προσπάθεια να προκαλέσω μία αντίδραση. Ήξερα τι συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησα με ανθρώπους κοντά στο κλαμπ, με φιλάθλους, με παίκτες και όλοι μου περνούσαν το μήνυμα ότι ήταν δύο άσχημα χρόνια, χάνοντας την εμπιστοσύνη, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν μπορούσαν να φτάσουν καν να παλέψουν με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι. Άλλωστε ήταν μία ομάδα διαφορετική από εκείνη που άφησα το 2019. Ήρθαν παίκτες χωρίς εμπειρία στις νίκες, ίσως όχι συνηθισμένοι να αντέχουν την πίεση.

Επομένως με αυτή την δήλωση προσπάθησα να προκαλέσω τους παίκτες να παλέψουν κόντρα στα όρια τους. Έπρεπε να δώσω αυτό το κίνητρο. Ήξερα το ρίσκο την ίδια στιγμή που έκανα αυτή την δήλωση, γιατί αν κάτι πήγαινε στραβά, οι παίκτες που δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία να αρχίσουν να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους».

Ήξερε τα όρια των παικτών του. Ήξερε τι ομάδα είχε στα χέρια του. Ήξερε τι… ήθελαν να ακούσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και αυτό είπε. Και ας μην ίσχυε. Το είπε γιατί… έπρεπε. Το είπε γιατί… ήθελε να δώσε κίνητρο. Στην πραγματικότητα δεν πίστεψε ποτέ ότι είχε πρωταθληματική ομάδα. Εντάξει. Κανείς μας δεν το είχε πιστέψει. Ήταν ηλίου φαεινότερο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης