Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εκρηκτικός Εμπουκού στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού! (videos)

Ο εκρηκτικός Εμπουκού στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού! (videos)
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 21:45

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, παράλληλα με την προετοιμασία του στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει έως τώρα τους Γκονθάλο Άβιλα, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Σίμε Βρσάλικο. Μάλιστα, ο σπουδαίος Κροάτης μπακ αναμένεται την Παρασκευή (1/7) στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στον Θρύλο και εν συνεχεία, να «μπει» στην προετοιμασία.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν σταματούν εδώ. Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ναθάναελ Εμπουκού, ο νεαρός Γάλλος εξτρέμ που εξετάζεται.

Πρόκειται για 20χρονο εκρηκτικό εξτρέμ, ο οποίος ξεχωρίζει για την ταχύτητα του. Ο Εμπουκού ανήκει στη Ρεμς, με την οποία την περασμένη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ. Ο Γάλλος άσος θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο στη Γαλλία και είναι χαρακτηριστικό, ότι από το 2019, που «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα της Ρεμς, έχει αγωνιστεί σε 78 παιχνίδια, μετρώντας έξι τέρματα και τρεις ασίστ.

Με τη δεύτερη ομάδα της Ρεμς, ο νεαρός εξτρέμ έπαιξε εννιά παιχνίδια και «ανέβηκε» γρήγορα στους «μεγάλους», με την ποιότητα του να ξεχωρίζει.

Μάλιστα, ο Εμπουκού αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, από την Κ16 έως την Κ21. Ενώ ήταν και στην Εθνική της πατρίδας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021! Τότε, μάλιστα, κατέγραψε δύο συμμετοχές, κόντρα σε Μεξικό (11’) και Νότια Αφρική (61’).

Το όνομα του Εμπουκού «παίζει» στα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρόλευκων», όμως μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ενώ αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Δείτε τον Εμπουκού εν δράσει:

Διαβάστε επίσης