Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε κάθε αφετηρία αρχίζει πρώτος με διαφορά

Σε κάθε αφετηρία αρχίζει πρώτος με διαφορά
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 09:55

Δεν είναι τυχαίο που δεν μπορεί να κλείσει η ψαλίδα με την «εξυγίανση». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, δεν μπορούν να τον φτάσουν με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσο και να προσπαθήσουν, όσα «εξυγιαντικά» τρικ και αν προσπαθήσουν να κάνουν, δεν μπορούν να ανακόψουν τον δρόμο του Ολυμπιακού, προς την επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βλέπει μονίμως μπροστά από τους αντιπάλους του και να έχει πάντα σαφές προβάδισμα, έναντι του ανταγωνισμού.

Σε κάθε αφετηρία αρχίζει πρώτος με διαφορά. Αρχίζει από την pole position και η δική του pole position είναι και μακριά από τη δεύτερη, την τρίτη θέση κλπ… Ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει αυτό με τη δουλειά του, μέσα στην πάροδο του χρόνου. Με τον σχεδιασμό του, με την εμπειρία του, με την ικανότητα των στελεχών του. Με την οικονομική του ευρωστία και υγεία, με το πάθος του ηγέτη και Προέδρου του, του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο οποίος θέλει να βλέπει την ομάδα του ολοένα και καλύτερη. Αλλά και με τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς, στο «τιμόνι».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περσινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην βρέθηκε στην καλύτερη κατάσταση. Και μπορεί να μην κατάφερε να αποδώσει το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Αλλά και πάλι, η διαφορά του με τους «διώκτες» του ήταν τόσο μεγάλη, ώστε το πήρε… περίπατο. Αυτό θέλει χρόνο και χρήμα για να το καταφέρεις…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πόδια βαριά που πρέπει να αλαφρύνουν

Πόδια βαριά που πρέπει να αλαφρύνουν

Σε κάθε προετοιμασία, ο Ολυμπιακός νικάει και χάνει σε φιλικά, έχοντας σκαμπανεβάσματα. Μεγάλο ρόλο παίζει για αυτό η κόπωση από την ίδια την προετοιμασία.