Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει μόνο να προσθέσει, αλλά και να κόψει

Δεν έχει μόνο να προσθέσει, αλλά και να κόψει
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 11:14

Ο Ολυμπιακός έχει ένα δεδομένα μεγάλο ρόστερ. Πολύ μεγάλο. Και έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Προσέξτε. Δεν μιλάμε για τους παίκτες οι οποίοι κατόπιν απόφασης του προπονητή, έμειναν στο Ρέντη και εκτός πλάνων προετοιμασίας, για να δουλέψουν ξεχωριστά από την ομάδα.

Αλλά για παίκτες, οι οποίοι ήταν παρόντες στην Αυστρία, αλλά και πάλι, δεν αναμένεται να συνεχίσουν στο ρόστερ, τη φετινή σεζόν. Όχι επειδή δογματικά δεν τους θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά επειδή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, στο εξωτερικό, δεν έδειξαν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να πείσουν τον προπονητή τους, ότι αξίζουν μια θέση στον Ολυμπιακό της σεζόν 2022-23.

Αυτούς τους παίκτες ο Μαρτίνς πρέπει να τους «ξεκαθαρίσει». Αυτούς τους παίκτες ο Πέδρο πρέπει να βρει έναν τρόπο να τους ξεχωρίσει και να τους θέσει εκτός ομάδας, ώστε σε αυτή να μείνουν εκείνοι, οι οποίοι πραγματικά αξίζουν φέτος να πάρουν την ευκαιρία και να παίξουν. Το ρόστερ του Θρύλου είναι μεγάλο και χρειάζεται εκκαθάριση… Και ο Μαρτίνς έχει δύσκολο έργο ΚΑΙ φέτος το καλοκαίρι… Δεν έχει μόνο να προσθέσει, αλλά και να κόψει παίκτες. Και αυτό βεβαίως δεν είναι ποτέ εύκολο. Αλλά είναι αναγκαίο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πόδια βαριά που πρέπει να αλαφρύνουν

Πόδια βαριά που πρέπει να αλαφρύνουν

Σε κάθε προετοιμασία, ο Ολυμπιακός νικάει και χάνει σε φιλικά, έχοντας σκαμπανεβάσματα. Μεγάλο ρόλο παίζει για αυτό η κόπωση από την ίδια την προετοιμασία.