Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζινκερνάγκελ στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ζινκερνάγκελ στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 11:28

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού, στη φετινή προετοιμασία. Ο Δανός άσος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Θρύλο, προκειμένου να ενισχύσει τη δημιουργία του και να πάρει πράγματα από εκείνον, μεσοεπιθετικά. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να καταφέρει να γίνει πιο επιθετικός και πιο δημιουργικός, στο «μπροστά» τμήμα του γηπέδου και -μεταξύ άλλων- έκανε τη μεταγραφή αυτή. Που βλέπει, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς, τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ; Που έχει στο μυαλό του να βάλει τον ποδοσφαιριστή, όταν με το καλό εκείνος ρολάρει και είναι απολύτως έτοιμος για 90λεπτα;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μαρτίνς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζινκερνάγκελ.

Τι είπε ο Πέδρο; «Ο Ζινκερνάγκελ έχει έρθει εδώ για “10άρι”, αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς, δείχνοντας ότι έχει «διαβάσει» καλά το τι μπορεί να κάνει ο Δανός. Θυμίζουμε ότι ο Ζινκερνάγκελ, στον μεγάλο τελικό της Τσάμπιονσιπ, είχε παίξει με τη Νότιγχαμ ως 10άρι. Στον άξονα. Από εκεί δημιουργούσε, για την ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης