Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρσάλικο, ο κορυφαίος Κροάτης μπακ!

Βρσάλικο, ο κορυφαίος Κροάτης μπακ!
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 19:43

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στη «μηχανή» του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον Σίμε Βρσάλικο. Μια μεταγραφή, η οποία προκάλεσε αίσθηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και αυτό, διότι το όνομα του Κροάτη μπακ είναι τεράστιο στο χώρο. Η ποιότητα του, γνωστή. Το ίδιο και τα κατορθώματα του. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι στην Κροατία τον θεωρούν ως τον κορυφαίο μπακ!

Μια από τις μεγαλύτερες κροατικές εφημερίδες, η «Sportske Novosti», τον θεωρεί ως τον καλύτερο δεξιό μπακ που «γέννησε» η χώρα!

Αξιοσημείωτο είναι, πως στην κορυφαία ενδεκάδα της Κροατίας, το εν λόγω Μέσο τοποθέτησε τον Ράβιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα, πέραν του Βρσάλικο, τους Πάβλισιτς, Νίκολα Τζέρκαν και Γιάρνι. Στο κέντρο, δεν είναι και… δύσκολο να μαντέψει κανείς πως βρίσκονται οι Μόντριτς, Ράκιτιτς, αλλά και οι Κόβασιτς, Προσινένσκι. Όσον αφορά στην επιθετική γραμμή, η κροατική εφημερίδα τοποθέτησε ένα εξαιρετικό δίδυμο, τους Μάντζουκιτς και Σούκερ.

Ο Βρσάλικο του Ολυμπιακού πρόκειται για έναν παίκτη «μύθο» στο κροατικό ποδόσφαιρο, ο οποίος μέτρησε 100 συμμετοχές με την Ατλέτικο, ενώ με την Εθνική Κροατίας έχει φτάσει ήδη τις 52 εμφανίσεις με οκτώ ασίστ. Το 2018, μάλιστα, έφτασε μια… ανάσα από την κορυφή του πλανήτη, αλλά ηττήθηκε από την Γαλλία, στον τελικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης