Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Γάλλοι για Εμπουκού και Ολυμπιακό!

Επιμένουν οι Γάλλοι για Εμπουκού και Ολυμπιακό!
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 19:05

Την προσπάθεια του να φέρει στον Πειραιά τον Ναθάναελ Εμπουκού συνεχίζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία. Τα γαλλικά Μέσα επιμένουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στη Ρεμς, για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.

Τη Δευτέρα (4/7), η γαλλική ιστοσελίδα «score.fr» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεμς δέχθηκε μια πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Εμπουκού. Η πρόταση δεν ήρθε από κάποια εκ των Μαρσέιγ, Μονακό ή Λυόν, αλλά από τον Ολυμπιακό».

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «foot-sur7.fr» τονίζει: «Ο Εμπουκού είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό. Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό. Ο Ολυμπιακός ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα για να προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακτώντας τον Ραφίκ Γκουϊτάνε, που είχε δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η εξέλιξη με Σόλομον

Η εξέλιξη με Σόλομον

Ο Ολυμπιακός «ψάχτηκε» για τον 23χρονο εξτρέμ, ο οποίος φέρεται να μετακομίζει στη Φούλαμ.