Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Σκάρπα και Ολυμπιακό!

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Σκάρπα και Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 18:09

Τον τελευταίο καιρό, το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα «παίζει» δυνατά μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Μόνο… μυστικό δεν είναι, ότι ο Βραζιλιάνος άσος είναι ο Νο.1 στόχος των «ερυθρόλευκων» για τη θέση «10». Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, για αυτό και οι Πειραιώτες τα δίνουν όλα για να τον φέρουν στο λιμάνι. Και τα δημοσιεύματα είναι πολλά και καθημερινά…

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο Σκάρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να υπογράψει στον Θρύλο. Τα ΜΜΕ στη Βραζιλία τονίζουν χαρακτηριστικά, ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και το μόνο που μένει είναι το «ΟΚ» της Παλμέιρας, της ομάδας που αγωνίζεται.

Ο Σκάρπα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη περίπτωση. Μην ξεχνάμε, ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του βραζιλιάνικου συλλόγου, ενώ και η χρηματιστηριακή του αξία είναι πολύ υψηλή. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα «χτυπάει» πρωτάθλημα στη Βραζιλία, με τον Σκάρπα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής έως τώρα. Για αυτό και είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η απόφαση του Σκάρπα έχει παρθεί. Έχει αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Έτσι, από τη στιγμή που «σφραγίσει» η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε ο Ολυμπιακός θα κάνει μια τελευταία, δυνατή προσπάθεια, ώστε να τον φέρει στον Πειραιά από το καλοκαίρι. Αλλιώς, τον Ιανουάριο ο Σκάρπα θα μετακομίσει ως ελεύθερος στο λιμάνι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης