Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στη Μακάμπι Χάιφα

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στη Μακάμπι Χάιφα
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 14:05

Δύο εβδομάδες έμειναν για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και όλη η προσοχή όλων στην ομάδα είναι σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρώτα στο Ισραήλ στις 20/7, μετά στον Πειραιά στις 27/7. Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν, γνωρίζοντας πως δεν θα έχει εύκολο έργο.

Γνωρίζει, όμως, επίσης, πως η μπάλα είναι στα δικά του πόδια. Κοινώς, αν είναι αυτός που πρέπει, αν παίξει όπως πρέπει, τότε κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά όσο δυνατή είναι η κλήρωση για τον Ολυμπιακό, τόσο πολύ πιο δύσκολη είναι και για τη Μακάμπι Χάιφα, έτσι!

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει αυτό που πρέπει στα δύο ματς που ακολουθούν. Και θα το κάνει αν είναι αυτός που πρέπει, αν εμφανιστεί όπως πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης