Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ μαζί! Ούτε στο Ισραήλ θα είναι μόνος…

Οι ΓΑΥΡΟΙ μαζί! Ούτε στο Ισραήλ θα είναι μόνος…
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 15:44

Πλησιάζει η πρώτη μεγάλη «μάχη» της νέας σεζόν, σε επίπεδο ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός φουλάρει και προετοιμάζεται, για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, στο Ισραήλ! Ένα ματς το οποίο θα καθορίσει πολλά αναφορικά με την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αφήσει εκτός την αντίπαλό του, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και να συνεχίσει, προχωρώντας με σταθερά βήματα και φτάνοντας ως το φινάλε…

Το φινάλε που θέλει να τον βρει στη φάση των ομίλων! Και στην προσπάθειά του αυτή, ο Θρύλος φυσικά δεν θα είναι μόνος… Ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί του, κόντρα στη Μακάμπι, τη στήριξη 400 οπαδών του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και Κύπρο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Παντού είναι Πειραιάς και το Ισραήλ θα γίνει επίσης! Οι ΓΑΥΡΟΙ θα κάνουν το ταξίδι, σε μια δύσκολη περίοδο, ομολογουμένως, με πολλή ζέστη και με υγρασία, τα οποία στο Ισραήλ είναι… εκτός πινάκων που λέμε. Σε τρομερά επίπεδα!

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως με την παρουσία των οπαδών του, γίνεται ακόμη πιο ισχυρός. Ακόμη πιο δυνατός. Και άτρωτος… Και ξέρει καλά πόση σημασία θα έχει η στήριξη αυτών των 400 οπαδών, τους οποίους θα έχει στο πλευρό του, στο Ισραήλ!

Διαβάστε επίσης

Διεθνώς ρεζίλι ΕΠΟ και Μπαλτάκος: Απλήρωτοι ξένοι και Έλληνες διαιτητές!

Διεθνώς ρεζίλι ΕΠΟ και Μπαλτάκος: Απλήρωτοι ξένοι και Έλληνες διαιτητές!

Οι αλλοδαποί είναι εδώ και μήνες και διαμαρτύρονται, με συνέπεια να υπάρχει θέμα αξιοπιστίας και κίνδυνος στο μέλλον να αρνούνται να έρθουν στην Ελλάδα. Που είναι το ενδιαφέρον του Μπαλτάκου για τη διαιτησία;