Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς

Στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 16:07

Το επόμενο βήμα, από το να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’ θα κάνει ο Πινακάς. Ο νεαρός επιθετικός πηγαίνει δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο, για έναν χρόνο. Εκεί, θα επιχειρήσει να κάνει τις συμμετοχές που θέλει, για να «γράψει» ποδοσφαιρικά… χιλιόμετρα και να αποκτά εμπειρία.

Ο Πινακάς δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά, με την ομάδα του Ολυμπιακού Β’. Άργησε να «πάρει μπρος» με τα γκολ, όμως στην πορεία ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε να σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια. Ο Πινακάς είναι ένας παίκτης τον οποίο στον Ολυμπιακό πιστεύουν. Και για τον λόγο αυτό, θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι από τον δανεισμό του, αφού βεβαίως πρώτα ο ίδιος κερδίσει. Εμπειρίες και λεπτά συμμετοχής.

Η πρώτη κατηγορία της Κύπρου είναι, όπως και να το κάνεις, σε υψηλότερο επίπεδο από τη Σούπερ Λιγκ 2. Και έτσι, ο Πινακάς θα πάρει εκεί τις ευκαιρίες του και θα δοκιμάσει να κάνει καλά ματς, να «ψηθεί» και ενδεχομένως να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον Ολυμπιακό, στο μέλλον. Δεν είναι ο μόνος παίκτης, τον οποίο ο Θρύλος θέλει να «ψήσει» με έναν δανεισμό εκτός Ελλάδας, άλλωστε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης