Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο φιλικό τεστ ο Θρύλος, με την Άλκμααρ στον Ναό!

Νέο φιλικό τεστ ο Θρύλος, με την Άλκμααρ στον Ναό!
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 09:39

Έφτασε η ώρα για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στις 20:30 ο Θρύλος υποδέχεται την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη, για να δώσει τον προτελευταίο (πιθανότατα) φιλικό αγώνα του, πριν μπει στη μάχη των επισήμων αγώνων. Των σημαντικών προκριματικών, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία έχει και σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς, να κάνει περισσότερες δοκιμές. Ο Πορτογάλος είναι δεδομένο ότι σιγά-σιγά θα έχει αρχίσει να κλειδώνει στο μυαλό του μια ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να θέλει να κάνει και σήμερα κάποια τεστ. Όχι απαραιτήτως μόνο με βασικούς ποδοσφαιριστές. Αφού αυτούς, όπως είπαμε, τους έχει εν πολλοίς «κλειδώσει» στο μυαλό του. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει σήμερα την ευκαιρία να δει ξανά περισσότερους παίκτες, σε δράση. Να δει την ετοιμότητα όλων όσοι υπολογίζονται, για τα ματς με τη Μακάμπι. Βασικοί και αναπληρωματικοί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από την άλλη, είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα (και τη νέα φανέλα!) για πρώτη φορά κατά τη φετινή σεζόν. Ο λαός του Θρύλου επιστρέφει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για το πρώτο εντός έδρας, ανεπίσημο φιλικό, το οποίο ο Θρύλος δίνει λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα επίσημα. Η καρδιά του Θρύλου χτυπάει απόψε στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ξανά όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και να βγάλει και δουλειά, φυσικά, εντός αγωνιστικού χώρου…

Πάμε, ραντεβού στις 20:30, για το σπουδαίο φιλικό με την Άλκμααρ!

Διαβάστε επίσης