Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βέλγοι: «Και ο Ολυμπιακός για Μπονγκοντά» (videos)

Βέλγοι: «Και ο Ολυμπιακός για Μπονγκοντά» (videos)
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 15:44

Ο Θρύλος ψάχνει για εξτρέμ και τα ονόματα, στο ρεπορτάζ από το εξωτερικό… πάνε και έρχονται! Διαρκώς νέα σενάρια εμφανίζονται από το εξωτερικό και εμπλέκουν το όνομα του Θρύλου με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, για τα άκρα της επίθεσης. Και τώρα, δημοσιεύματα από το Βέλγιο φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τον Τεό Μπονγκοντά. Τον 27χρονο εξτρέμ της Γκενκ.

Η βελγική ομάδα είχε δώσει 7 εκ. ευρώ στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, για να τον κάνει δικό της και την περασμένη σεζόν εκείνος είχε 13 γκολ και 7 ασίστ, σε 43 συμμετοχές, με τη φανέλα της Γκενκ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, από το ίδιο δημοσίευμα, για τον παίκτη ο Ολυμπιακός… φέρεται να έχει ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, για τον Μπονγκοντά έχουν δείξει ενδιαφέρον εκτός από τον Ολυμπιακό, η Φενερμπαχτσέ, η Τραμπζονσπόρ, η Ρέιντζερς και η Αλ Αΐν.

Μένει να φανεί εάν υπάρχει βάση σε αυτό το σενάριο.

Στο μεταξύ, δείτε τον σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης