Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικός και σε νέο ρόλο ο Σκάρπα, στην ισοπαλία με τη Φορταλέζα (photo/video)

Βασικός και σε νέο ρόλο ο Σκάρπα, στην ισοπαλία με τη Φορταλέζα (photo/video)
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 13:11

Ίσως το ζήτησε η ανάγκη του ματς, ίσως το ζητά η ανάγκη του Αμπέλ Φερέιρα να βρει έναν παίκτη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σκάρπα ως 10άρι στην Παλμέιρας, αλλά ο Βραζιλιάνος που αναμένεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, έπαιξε κόντρα στη Φορταλέζα, σε μια διαφορετική θέση. Ο Σκάρπα ήταν βασικός και 90λεπτος στην ισοπαλία 0-0 της Παλμέιρας, στην έδρα της Φορταλέζα, παίζοντας ως κεντρικός χάφ. Στον άξονα και δεξιά, στο 4-2-3-1.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει συνηθίσει να τον βάζει 10άρι, ή στα άκρα, αριστερά ή δεξιά, αλλά κυρίως στο «10». Εκεί «λάμπει» ο Σκάρπα, ο οποίος είναι ένας πολύ δημιουργικός παίκτης και μπορεί να φτιάξει φάσεις για την ομάδα του, μοιράζοντας το παιχνίδι κάθετα, διαγώνια, αλλά και παράλληλα. Έχει, επίσης, εξαιρετικά στημένα, με φάουλ και κόρνερ που κάνουν τη διαφορά σε ένα ματς.

Δείτε που τον έβαλε ο Φερέιρα, στο ματς με τη Φορταλέζα και δείτε παρακάτω τα highlights:

Διαβάστε επίσης

«Βράχος» στο κέντρο

«Βράχος» στο κέντρο

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Γιαν Εμβιλά, στο Ισραήλ. Και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, φυσικά, αλλά και γενικά στη σεζόν.