Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Τούρκοι για Σεμέδο και Φενέρ

Επιμένουν οι Τούρκοι για Σεμέδο και Φενέρ
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 12:36

«Ένα βήμα παρακάτω» πηγαίνουν οι Τούρκοι την υπόθεση Σεμέδο-Φενέρμπαχτσε. Μιλούν για διαπραγματεύσεις της τουρκικής ομάδας, με τον Ολυμπιακό, για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Το θέμα «τρέχει» εδώ και λίγες ημέρες, με την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς να έχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου και να θέλει να τον κάνει δικό της. Ο Σεμέδο, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν αναμένεται να τον… χαρίσουν κιόλας. Οπότε, εφόσον η Φενέρ επιθυμεί να κάνει δικό της τον Πορτογάλο, θα πρέπει οικονομικά να καλύψει τις απαιτήσεις του Θρύλου.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η ομάδα της Πόλης έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, για να βρει τον τρόπο να κάνει δικό της τον Σεμέδο. Μάλιστα, ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι πέραν της επικοινωνίας με τον Θρύλο, η Φενέρ έχει επικοινωνία και με τον ίδιο τον παίκτη, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο ίδιος ο Σεμέδο, όπως αναφέρουν αυτά τα σενάρια, θέλει να πάει στην Τουρκία και να παίξει στη Φενέρ. Γεγονός που μπορεί να απλοποιήσει τα πράγματα, για τη μεταγραφή του.

Μένει να φανεί αν τα σενάρια αυτά έχουν βάση και αν οι τρεις πλευρές (Ολυμπιακός, Σεμέδο, Φενέρ) είναι σε διαπραγματεύσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης