Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπορεί να αποδειχθεί κομβικός στο Ισραήλ

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπορεί να αποδειχθεί κομβικός στο Ισραήλ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 11:25

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε πολλά πράγματα, από τη μέση και μπροστά. Και η ικανότητά του να βγαίνει τάχιστα μπροστά, να δημιουργεί και να εκτελεί, όταν του δίνεται η ευκαιρία, είναι κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στο «Σάμι Οφέρ» και εκείνος μπορεί να αποδειχθεί κομβικός. Σε αυτό το εκτός έδρας ματς, ειδικά. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του Καμαρά, στην έδρα της Μακάμπι, για να χτυπήσει στην κόντρα, εφόσον χρειαστεί.

Ο Μαρτίνς έχει τονίσει αρκετές φορές ότι ο Καμαρά έδειξε με το «καλημέρα» μεγάλη προσαρμοστικότητα στην ομάδα, μπαίνοντας εύκολα και άμεσα στο κλίμα του Ολυμπιακού και στο πνεύμα του παιχνιδιού, το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει στο γήπεδο. Και ο Καμαρά, με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να «χτυπήσει» σαν «κόμπρα» τη Μακάμπι και να πάρει αυτό που θέλει, από το ματς στην έδρα της ομάδας από το Ισραήλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης