Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν μάθει να αποφασίζουν και να διατάζουν, αλλά…

Έχουν μάθει να αποφασίζουν και να διατάζουν, αλλά…
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 11:33

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει μεγάλο αγώνα, για να εξαλείψει όλα τα φαινόμενα «εξυγίανσης» από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο στα χέρια των «εξυγιαντών» έχει περάσει, εδώ και μερικά χρόνια, τα πάνδεινα. Και διαρκώς κατρακυλά. Κατρακυλά σε ένα μαύρο τούνελ μικροπολιτικής, ιδίων συμφερόντων και «συμμαχιών» με μόνο γνώμονα το όφελος εκείνων που θέλουν να έχουν το κουμάντο. Λάθος. Εκείνων που «φωνάζουν» ότι έχουν το κουμάντο. Των γνωστών «δυνάμεων» (τι «δυνάμεις» δηλαδή, αδύναμοι είναι οι… κουμάνταδόροι), οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν μετατρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ, την Εθνική ομάδα, σε… μαγαζάκια.

Έχουν μάθει να αποφασίζουν και να διατάζουν. Το ίδιο -προσπαθούν να- κάνουν και τώρα, με τον αρχιδιαιτητή. Υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος είναι αποδεκτός από την πλειοψηφία των ομάδων στη Σούπερ Λιγκ. Είναι αποδεκτός από τις 10 εκ των 14 ομάδων, με μία να λέει «δεν παίρνω θέση». Και, ω του θαύματος, ποιοι παίρνουν θέση εναντίον του; Εκείνοι που… το παίζουν αδικημένοι από τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ-συνώνυμο των πέναλτι και η ΑΕΚ-συνώνυμο της κλάψας δίχως λόγο…

Τελείωσαν αυτά. Το ποδόσφαιρο πάει σε νέα εποχή. Σε μια εποχή στην ποια δεν υπάρχει χώρος για «έτσι θέλω» και για «εξυγίανση». Ο Ολυμπιακός είναι ξανά μπροστάρης, στη νέα προσπάθεια που κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, για να επανέλθει σε καλό επίπεδο. Και να μην είναι… παρακατιανός της Ευρώπης. Με την αρωγή της UEFA και της FIFA και τον Ολυμπιακό στην πρώτη γραμμή, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει τον δικό του αγώνα, για να ελευθερωθεί από τα δεσμά της «εξυγίανσης». Και θα το πετύχει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Βάρος, μεγάλο. Και μεγάλη η απόφαση. Αλλά ο Ολυμπιακός κρίνει όλο τον σχεδιασμό του, από εδώ και στο εξής, με βάση το τι θα γίνει στο θέμα του Σάσα Βεζένκοβ.

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το Σάββατο τον αγώνα Σούπερ Καπ της Μακάμπι, με την Μπερ Σεβά.