Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Περέιρα δεν τους ένοιαζε η «ελληνοποίηση» ε;

Με τον Περέιρα δεν τους ένοιαζε η «ελληνοποίηση» ε;
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 12:03

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει μόνο το συμφέρον του. Όχι ότι έπεισε ποτέ κανέναν, για το ότι αποτελούσε… υπερασπιστή του ποδοσφαίρου μας. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που ήξερε και ξέρει να κάνει, είναι να κοιτάζει το δικό του συμφέρον. ΟΚ, το ξέραμε. Αλλά από αυτό, μέχρι το να προσπαθούν, επισήμως μέσω Γκαγκάτση και… ανεπισήμως, μέσω των αρθρογράφων τους, ότι… ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρό μας, πάει πολύ.

Αναρωτιόμαστε. Για το «παραμύθι» που πουλάνε εδώ και 1-2 μέρες. Σχετικά με τον αρχιδιαιτητή και το ποιος πρέπει να είναι αυτός. Ο ΠΑΟΚ επισήμως, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, λέει ότι δεν πρέπει ο αρχιδιαιτητής να μένει πάνω από 2 χρόνια. Και για αυτό ψήφισε υπέρ της αποχώρησης Κλάτενμπεργκ. Αλήθεια ε; Με τον Περέιρα τι έλεγε ο ΠΑΟΚ; Όταν ο Περέιρα ήταν τρία χρόνια στη θέση του και ο ΠΑΟΚ, δια της σιωπής του, τότε, «φώναζε» να παραμείνει στο πόστο του, τι γινόταν; Δεν τον ένοιαζε τότε, η… «ελληνοποίηση» του αρχιδιαιτητή; Μάλλον όχι ε;

Ίσως γιατί ο Περέιρα αδικούσε συστηματικά τον Ολυμπιακό και επί εποχής του γίνονταν αίσχη εις βάρος του Ολυμπιακού και στον ΠΑΟΚ όλα πήγαιναν πρίμα. Αλήθεια, ο ΠΑΟΚ επί Κλάτενμπεργκ αδικήθηκε άραγε; Αισθάνεται αδικημένος; Που έχει κατασκηνώσει στην άσπρη βούλα και εκτελεί πέναλτι;

Όπως και να ‘χει, άλλη στάση τότε, άλλη τώρα. Τώρα, που τα πράγματα είναι αρκετά στρωμένα και βελτιωμένα στον τομέα της διαιτησίας, οι «εξυγιαντές» ενοχλούνται… Περίεργο, βρε παιδί μου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Βάρος, μεγάλο. Και μεγάλη η απόφαση. Αλλά ο Ολυμπιακός κρίνει όλο τον σχεδιασμό του, από εδώ και στο εξής, με βάση το τι θα γίνει στο θέμα του Σάσα Βεζένκοβ.

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το Σάββατο τον αγώνα Σούπερ Καπ της Μακάμπι, με την Μπερ Σεβά.