Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμβιλά: «Ένας είναι ο στόχος μας τώρα, να μπούμε στο Champions League»

Εμβιλά: «Ένας είναι ο στόχος μας τώρα, να μπούμε στο Champions League»
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 14:01

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία, ως προς την προετοιμασία του, για τα ματς με την Μακάμπι, τα οποία έρχονται. Ο Θρύλος έχει μπροστά του την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν και πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τα φιλικά του, παίζοντας εκείνο με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος του αγώνα εκείνου, ο Γιαν Εμβιλά μίλησε στο Olympiacos TV για τη δουλειά που γίνεται, για τα φιλικά και για τη Μακάμπι που έρχεται.

Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω πως η προετοιμασία γενικότερα πήγε πολύ καλά. Δεν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων, θα πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι έχουμε κερδίσει, έστω υποσυνείδητα, από αυτά τα παιχνίδια. Λέγονται φιλικά για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά το να παίξουμε. Να κερδίσουμε πράγματα από αυτά.

Νομίζω πως έχουμε όλοι έχουμε κερδίσει πράγματα από αυτά, όλοι έχουμε δουλέψει πολύ. Έχουμε ακόμη μέρες μέχρι το επίσημο παιχνίδι μας. Όλοι μας θα δουλεύουμε, θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε ακόμη περισσότερο, για να είμαστε έτοιμοι σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η προετοιμασία δεν γίνεται για τα αποτελέσματα, γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη ημέρα που θα χρειαστεί να παίξουμε επίσημο παιχνίδι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν διάφοροι στόχοι. Και για εμένα και για την ομάδα. Πάντα υπάρχουν πολλοί στόχοι. Αλλά φυσικά σε αυτή τη φάση που μιλάμε, στόχος είναι η πρόκριση στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό που του αξίζει είναι να βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Αυτό όμως θα έρθει μέσα από πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με πρώτο αυτό απέναντι στη Μακάμπι. Θα πάρουμε τα παιχνίδια ένα-ένα, αλλά ο πρώτος στόχος μας είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρινάκης προκαλεί πανικό στην ΕΠΟ!

Ο Μαρινάκης προκαλεί πανικό στην ΕΠΟ!

Επιστολή φωτιά του ηγέτη του Ολυμπιακού και Προέδρου της Σούπερ Λιγκ στην ομοσπονδία, με την οποία ξετινάζει την ΕΠΟ, ζητώντας να μάθει που πηγαίνουν τα χρήματα της Σούπερ Λιγκ!

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Ο Βεζένκοβ κρίνει τα πάντα

Βάρος, μεγάλο. Και μεγάλη η απόφαση. Αλλά ο Ολυμπιακός κρίνει όλο τον σχεδιασμό του, από εδώ και στο εξής, με βάση το τι θα γίνει στο θέμα του Σάσα Βεζένκοβ.