Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Corriere della Sera: «Κιμ, Σισέ ή Ατσέρμπι στη Νάπολι αντί του Κουλιμπαλί»

Corriere della Sera: «Κιμ, Σισέ ή Ατσέρμπι στη Νάπολι αντί του Κουλιμπαλί»
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 16:12

Ο Παπέ Σισέ συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο και να απασχολεί τη μεταγραφική επικαιρότητα στο εξωτερικό. Στην Ιταλία, συγκεκριμένα, όπου διαρκώς γράφουν ότι ο Σενεγαλέζος απασχολεί τη Νάπολι. Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν αναμένεται να είναι η τελευταία. Το όνομα του Παπέ Σισέ συνεχίζει να αναφέρεται στα ρεπορτάζ από την Ιταλία, ως υποψήφιο για να ενταχθεί στο ρόστερ της Νάπολι. Και σήμερα έρχεται η Corriere della Sera να αναφέρει πως «Κιμ, Σισέ ή Ατσέρμπι στη Νάπολι αντί του Κουλιμπαλί».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η Νάπολι έχει πρώτο στόχο τον Μιν Γιάε Κιμ της Φενερμπαχτσέ με την ομάδα της Πόλης να κοστολογεί τον διεθνή Κορεάτη είκοσι εκατομμύρια ευρώ, πάνω-κάτω.

«Μια πολύ καλή ιδέα για τη Νάπολι είναι ο Παπέ Σισέ που έχει κερδίσει πολλούς πόντους, ενώ ο Φραντσέσκο Αρτσέμπι της Λάτσιο προβληματίζει τον Σπαλέτι λόγω ηλικίας», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μένει να φανεί αν από πλευράς Νάπολι θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση, για να μετακομίσει ο Σισέ στην πόλη και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που κάποτε τιμούσε με την παρουσία του ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρινάκης προκαλεί πανικό στην ΕΠΟ!

Ο Μαρινάκης προκαλεί πανικό στην ΕΠΟ!

Επιστολή φωτιά του ηγέτη του Ολυμπιακού και Προέδρου της Σούπερ Λιγκ στην ομοσπονδία, με την οποία ξετινάζει την ΕΠΟ, ζητώντας να μάθει που πηγαίνουν τα χρήματα της Σούπερ Λιγκ!